Toiminnanjohtaja Virpi

 

Nimi:
Virpi Leskinen

Työnkuva:
Toimin Savonlinnan Toimintakeskuksen toiminnanjohtajana, sekä sisaryhtiöiden HyväKiertää Oy:n ja Savon Taitajat Oy:n toimitusjohtajana 2.1.2023 lähtien. Eli Toimarin toimari. Työn sisältö on monipuolinen, mutta tärkeimmäksi koen henkilöstöhallinnon, toiminnan rahoituksen järjestämisen ja sujuvat toimintaprosessit. Toimin Toimarin hallituksessa esittelijänä, ja yhtiöissä hallituksen jäsenenä. Suuri osa työstä on verkosto- ja sidosryhmäyhteistyön hoitamista. Oma työpolkuni Toimarilla on vasta alussa, mutta haluan oppia tuntemaan pikku hiljaa oman osallistumisen kautta talon kaikki osaavat ihmiset ja monipuoliset tehtävät.

Koulutus, joka tähän ammattiin vaaditaan:
Olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri, joka on lukenut ympäristötieteitä mm. kestävää kehitystä ja kierrätystä pääaineenaan (Helsingin yliopisto). Sen lisäksi minulla on matkailualan esimiestutkinto (Haaga-Helia) ja järjestöalan johtamisen erikoisammattitutkinto (Rastor). Lyhempinä koulutuksina olen lukenut kasvatustieteen perusopinnot (JAMK) ja kehitysvamma-alan perusopinnot (MAMK).

Kuinka kauan olet ollut täällä töissä:
Kolme päivää tätä kirjoittaessani.

Työssäni parasta on...
- ammattitaitoiset ja lämpimät työkollegat
- monipuolisuus
- mahdollisuus tehdä hyvää

Toteemieläimeni:
Hevonen

Paras luonteenpiirteeni:
Jos saa kaksi sanoa, niin ihmiset ovat sanoneet minua iloiseksi ja auttavaiseksi ihmiseksi.

Milloin viimeksi kierrätit:
Joka päivä, viimeksi työpaikan taukotilassa.

Mottoni:
"Jos et koskaan kaadu, et tiedä miltä tuntuu nousta ylös ja jatkaa eteenpäin".
Tosin liikennepoliisi määritteli minut "tuhma, mutta vaaraton" termillä, sekin voisi toimia mottona!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muisti on tärkeä työväline

  Muisti on meille tärkeä työväline ja sitä tarvitaan kaiken aikaa. Arkikielessä muistilla tarkoitetaan pitkäkestoista muistia - varastoa, j...