Kierrätyslukuja 2022

 

Savonlinnan Toimintakeskus ry järjestää Savonlinnan alueella työpajatoimintaa, sosiaalista kuntoutusta, sosiaalista asutusta sekä työ- ja uravalmennuspalveluja työikäisille valmentautujille. Toimintakeskus ry mahdollistaa, ylläpitää ja kehittää kierrätystoimintaa Savonlinnan alueella.

Vuoden 2022 aikana meillä työskenteli noin 189 henkilöä eripituisissa työsuhteissa ja näistä työntekijöistä osa on kouluttautunut ammattiin meillä ollessaan ja osa on suorittanut opintojen osia. Olemme pystyneet tarjoamaan myös työssäoppimispaikkoja työpajoillamme kymmenille opiskelijoille viime vuoden aikana.

Työyhteisönä olemme yhdessä huolehtineet koronaturvallisuudesta sekä pyrkineet tarjoamaan kierrätysmyymälämme asiakkaille palvelua koronaturvallisesti. Siistijämme huolehtivat myymälä-, sosiaali- ja toimistotilojen puhtaudesta ja käyttömukavuudesta ympäri vuoden. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin työllistämistoimien kuin kierrätyksenkin saralla.

Lisää tietoja toimintamme laajuudesta saa nettisivuiltamme: www.toimarisln.fi
Verkkokauppamme löytyy osoitteesta: https://kauppa.toimarisln.fi/

Kierrätystoiminnassamme olemme välittäneet noin 28 000 tavaraa uuteen kotiin. Autoillamme on ajettu noin 686 vienti- ja noutokuljetuksia vuoden aikana. SER-kierrätykseen olemme vastaanottaneet 346 000 kiloa sähkö- ja elektroniikkaromua, jota on myös tarkastuksen jälkeen myyty eteenpäin 539 kodinkonetta sekä 2 360 kappaletta pienkoneita.

Vaatetta ja kodintekstiiliä olemme vastaanottaneet noin 106 000 kiloa vuodessa, josta eteenpäin olemme kierrättäneet UFF:iin noin 102 000 kiloa vuodessa.

Yhdessä asiakkaittemme kanssa olemme säästäneet huomattavat määrät luonnonvaroja sekä olleet mukana ilmastotalkoissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kestävän kehityksen viikko

Kestävän kehityksen viikko 25.9. - 1.10.2023 Kestävä kehitys tarkoittaa kehitystä, joka turvaa nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät el...