Pirtti-toiminta Tiina

 

Nimi:
Tiina Leminen

Työnkuva:
Työskentelen Pirtti-toiminnassa ohjaajana. Pirtti-toiminta on tuettua asumista ja ohjaajan tehtävä on auttaa asiakkaita erilaisissa asumisen haasteissa. Työ on liikkuvaa, teemme paljon kotikäyntejä ja toimimme erilaisissa verkostoissa. Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Koulutus, joka tähän ammattiin vaaditaan:
Olen koulutukseltani sosionomi (amk) ja lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Kuinka kauan olet ollut täällä töissä:
Aloitin työt Pirteillä pari kuukautta sitten, eli olen tässä työssä vielä keltanokka.

Työssäni parasta on...
Mielestäni parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja se, kun saa nähdä asiakkaiden pääsevän eteenpäin elämänsä haastavista tilanteista.

Toteemieläimeni:
Jaa-a, eipä ole harmainta hajua, joten tein erään naistenlehden testin ja sen mukaan toteemieläimeni on kauris. Se kuulema symboloi myötätuntoa ja ystävällisyyttä.

Paras luonteenpiirteeni:
Olen lempeä, muut huomioiva, eläinrakas, myötätuntoinen ja ystävällinen.

Milloin viimeksi kierrätit:
Meillä kotona kierrätetään joka päivä, on omat roska-astiat pahville, muoville, metallille, lasille ja biojätteelle. Lisäksi laitan tarpeettomiksi jääneet vaatteet kiertoon, ehjinä ja puhtaina ilman muuta.

Mottoni:
Varsinaista mottoa minulla ei ole, mutta tiukan paikan tullen voisi toimia: "Tämäkin menee ohi" ja "Riittää, kun hengittää". Nuo ajatukset pitävät kiinni tässä hetkessä ja auttavat asettamaan asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muisti on tärkeä työväline

  Muisti on meille tärkeä työväline ja sitä tarvitaan kaiken aikaa. Arkikielessä muistilla tarkoitetaan pitkäkestoista muistia - varastoa, j...