Kierrätysinfoa

Syksyn koittaessa kesävaatteet laitetaan vaatehuoneeseen odottamaan ensi kesää ja kaivetaan syys- ja talvivaatteet esille.

Vaatteiden joukossa on mm. pieneksi jääneitä ja "ei enää silmää miellyttäviä" vaatteita, mitä niillä tekisi?

Omaa kirpputoripöytää ei haluaisi ottaa, sitä pitäisi olla melkein päivittäin siivoamassa ja lisäämässä uutta tavaraa, onko muita vaihtoehtoja?

Kyllä on!
Kierrätys on nykypäivän trendi ja kestävän kehityksen kannalta suositeltavaa, jolloin vaatteet / tavarat menevät uusiokäyttöön.

Kierrätykseen käyvät mm.

- huonekalut
- vaatteet
- kodin käyttö- ja sisustustavara
- kodin erilaiset tekstiilit
- kirjat
- levyt
- pelit
- lelut ja lastentarvikkeet
- kengät ja laukut
- urheilu- ja retkeilytarvikkeet

- Sähköelektroniikkaa otamme vastaan kaiken kuntoisina, myös toimimattomat laitteet
- Tietokoneet ja puhelimet voit lahjoittaa myymäläämme tietoturvallisesti tietoturvakaappiin
- Polkupyöriä otamme vastaan kaiken kuntoisina.

Huomioithan, jotta lahjoitettavien tavaroiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia. Työntekijöillämme on viime kädessä oikeus päättää meneekö tuotteesta kierrätysmaksu.
- kierrätysmaksun veloitamme rikkinäisistä / likaisista huonekaluista, koska joudumme itsekin maksamaan niistä jätemaksun. 

Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää: millaisen tuotteen ostaisit itse tai lahjoittaisit ystävälle, niin se kelpaa kierrätykseen.

Lahjoittamalla meille itsellesi tarpeettomat tavarat tuet ympäristötyötämme, autat säästämään luonnonvaroja ja rakennat kanssamme yhteistä, kestävämpää arkea sekä autat luomaan työmahdollisuuksia.

Kiitos teille vastuullisille kierrättäjille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muisti on tärkeä työväline

  Muisti on meille tärkeä työväline ja sitä tarvitaan kaiken aikaa. Arkikielessä muistilla tarkoitetaan pitkäkestoista muistia - varastoa, j...