Kodinkoneosasto

Kodinkoneosastolla korjataan ja testataan sähkö- ja elektroniikkaromun vastaanottoon tuotuja kodinkoneita sekä pienelektroniikkaa. Laitteet tarkastetaan ja huolletaan perusteellisesti, jonka jälkeen ne myydään Savonlinnan Toimintakeskus ry:n myymälässä.
Kodinkoneosasto vastaa myös yhdistyksen omista sähkötöistä.

Teemme asiakkaillemme HyväKiertää Oy:n kautta pieniä sähkötöitä, kuten myymälästämme ostettujen liesien asennuksia sekä kodinkoneiden ja pienlaitteiden korjaustöitä.

Kodinkoneosaston työntekijät voivat olla työssä palkkatuella, työkokeilussa, kuntouttavassa työtoiminnassa, oppisopimuskoulutuksessa tai sähköalan työharjoittelussa.
Kodinkoneosasto työllistää tällä hetkellä kaksi vakituista työntekijää.

Savonlinnan Toimintakeskus ry:llä toimii SER-tuottajayhteisö ry:n virallinen sähkö- ja elektroniikkaromun vastaanotto. SER-vastaanottoon voi tuoda kaikki sähköllä, akulla tai paristolla toimivat laitteet sekä loisteputket ja lamput. Sähkölaitteiden tuominen SER-vastaanottoon on kuluttajille maksutonta.
Vastaanottoon tuodut laitteet lajitellaan ja valitaan niistä uusiokäyttöön soveltuvat.
Uusiokäyttöön kelpaamattomat vanhat ja huonokuntoiset laitteet lähtevät jatkokäsittelyyn materiaalikierrätykseen, jossa laitteet puretaan tai murskataan ja niistä erotellaan materiaalit uusiotuontantoa varten.

  

Uusiokäyttöön kunnostettuja televisioita ja pyykinpesukoneita testauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukuviikko sekä kirjan ja ruusun päivä

  Maailman kirjan päivän alkuperä on vuodessa 1926, jolloin espanjalaisen kirjakauppiaan ajatuksesta huhtikuun 23. valittiin kirjojen ja ruu...