Kierrätysmyymälä

Toimintakeskuksen päämyymälä sijaitsee itäpuolella kaupunkia, osoitteessa Pohjolankatu 6. Myymälässä on myynnissä kierrätystavaroita ja uusiotuotteita (huonekalut, vaatteet, taloustavarat, rakennustarvikkeet, kodinkoneet, kodin käyttötavarat).

Päämyymälän yhteydessä sijaitsee myös lahjoituksena saatujen tavaroiden lajittelupiste (vaatteet, astiat, kirjat yms.). Tavaroista osa jää päämyymälään myyntiin, osa menee linja-autoaseman kierrätysvaatemyymälään sekä osa menee UFF:lle (U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr on yleishyödyllinen säätiö, joka toimii ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Toimintaan kuuluu kotimaan ympäristöpalvelu vaatekeräyksen muodossa, globaalikehitystyön tukeminen Afrikassa ja Aasiassa sekä ympäristö- ja globaalikehityksestä viestiminen). Valitettavasti kierrätykseen tulee myös käyttökelvottomia tavaroita jotka menevät energia-/sekajätteeseen.

Yhdistyksen käytössä olevien tilojen siivoamisesta ja puhtaana pitämisestä huolehtivat meidän omat siistijämme.

 Lahjoitustavaroiden nouto- ja kuljetuspalvelu pienerien osalta hoituu kierrätysmyymälän kautta. Muutot, kuolinpesät ja isommat tavaraerät menevät HyväKiertää Oy:n kautta.

Linja-autoasemalla toimii kierrätysvaatemyymälä, toki siellä on pienimuotoisesti myynnissä myös esim. kirjoja, huonekaluja sekä uusiotuotteita.

Työntekijämme voivat olla palkkatuella, kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa, vapaaehtoistoiminnassa, oppisopimuksella tai opiskelijoita suorittamassa opintojensa tutkinnon osia.

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä työpaikkojen osalta, yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme https://toimarisln.fi/yhteystiedot/

Tervetuloa kierrätyksen ihmeelliseen maailmaan!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kestävän kehityksen viikko

Kestävän kehityksen viikko 25.9. - 1.10.2023 Kestävä kehitys tarkoittaa kehitystä, joka turvaa nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät el...